Акумулатор Varta Silver Dynamic 74Ah 750A

Каталошки бројE38
ПоларитетДесен
Капацитет74 Ah
Стартна моќ760A(EN)
Должина278 mm
Висина175 mm
Ширина175 mm
Manufacturer: Varta

 

6600.00 ден

Предности:
- За возила со високи перформанси
- Идеален за автомобили со моќни мотори многу дополнителна опрема
- Докажан врвен германски квалитет
- Специјална PowerFrame технологија за многу долг животен век
- Гаранција 36 месеци
- Made in Germany