Акумулатор Varta Silver Dynamic 61Ah 600A

Каталошки бројD21
ПоларитетДесен
Капацитет61 Ah
Стартна моќ600 A(EN)
Должина242 mm
Висина175 mm
Ширина175 mm
Manufacturer: Varta

 

5350.00 ден

Предности:
- За возила со високи перформанси
- Идеален за автомобили со моќни мотори многу дополнителна опрема
- Докажан врвен германски квалитет
- Специјална PowerFrame технологија за многу долг животен век
- Гаранција 36 месеци
- Made in Germany