Акумулатор Varta Promotive SHD 125Ah 720A

Каталошки бројJ1
ПоларитетДесен
Капацитет125 Ah
Стартна моќ720 A(EN)
Должина344 mm
Висина285mm
Ширина175mm
Manufacturer: Varta

 

9400.00 ден

Предности:
- 3 пати поголем број на циклуси во споредба со конвенционалните батерии
- Made in Germany
- Patented PowerFrame® технологија за многу долг животен век
- За хотелски функции -Највисока отпорност на вибрации
- Ги исполнува сите барања на владините регулативи за повисоки стандарди за емисии
- Погоден за поставување на крајот на рамката (EURO 5/6)