Акумулатор Varta Promotive EFB 190Ah 1050A

Каталошки бројB90H
Поларитет
Капацитет190 Ah
Стартна моќ1050 A(EN)
Должина513 mm
Висина223mm
Ширина223mm
Manufacturer: Varta

 

15500.00 ден

Предности:
- 3 пати поголем број на циклуси во споредба со конвенционалните батерии
- Made in Germany
- Patented PowerFrame® технологија за многу долг животен век
- За хотелски функции -Највисока отпорност на вибрации
- Ги исполнува сите барања на владините регулативи за повисоки стандарди за емисии
- Погоден за поставување на крајот на рамката (EURO 5/6)