Акумулатор Varta Blue Dynamic 95Ah 800A

Каталошки бројG3
ПоларитетДесен
Капацитет95 Ah
Стартна моќ800 A(EN)
Должина353 mm
Висина190 mm
Ширина175 mm
Manufacturer: Varta

 

7700.00 ден

Предности:
- За сите класи на возила со средно и повисоко ниво на опрема
- Сигурна моќност, усовршена до совршенство
- Една од најпродаванатите акумулатори во светот
- Специјална PowerFrameR технологија за многу долг животен век
- Гаранција 30 месеци