Акумулатор Varta Blue Dynamic 80Ah 740A

Каталошки бројF17
ПоларитетДесен
Капацитет80 Ah
Стартна моќ740 A(EN)
Должина315 mm
Висина175 mm
Ширина175 mm
Manufacturer: Varta

 

6500.00 ден

Предности:
- За сите класи на возила со средно и повисоко ниво на опрема
- Сигурна моќност, усовршена до совршенство
- Една од најпродаванатите акумулатори во светот
- Специјална PowerFrameR технологија за многу долг животен век
- Гаранција 30 месеци