Акумулатор Varta Blue Dynamic 74Ah 680A

Каталошки бројE11
ПоларитетДесен
Капацитет74 Ah
Стартна моќ680 A(EN)
Должина278 mm
Висина190 mm
Ширина175 mm
Manufacturer: Varta

 

5950.00 ден

Предности:
- За сите класи на возила со средно и повисоко ниво на опрема
- Сигурна моќност, усовршена до совршенство
- Една од најпродаванатите акумулатори во светот
- Специјална PowerFrameR технологија за многу долг животен век
- Гаранција 30 месеци