Акумулатор Varta Blue Dynamic 70Ah 630A - JIS за возила произведени во Азија

Каталошки бројE23
ПоларитетДесен
Капацитет70 Ah
Стартна моќ630 A(EN)
Должина261mm
Висина220 mm
Ширина175 mm
Manufacturer: Varta

 

5750.00 ден

Предности:
- За сите класи на возила со средно и повисоко ниво на опрема
- Сигурна моќност, усовршена до совршенство
- Една од најпродаванатите акумулатори во светот
- Специјална PowerFrameR технологија за многу долг животен век
- Гаранција 30 месеци