Акумулатор Varta Blue Dynamic 45Ah 330A (Л+) - JIS за возила произведени во Азија

Каталошки бројB33
ПоларитетЛев
Капацитет45 Ah
Стартна моќ330 A(EN)
Должина238 mm
Висина227 mm
Ширина129 mm
Manufacturer: Varta

 

3800.00 ден

Предности:
- За сите класи на возила со средно и повисоко ниво на опрема
- Сигурна моќност, усовршена до совршенство
- Една од најпродаванатите акумулатори во светот
- Специјална PowerFrameR технологија за многу долг животен век
- Гаранција 30 месеци