Акумулатор Varta Blue Dynamic 44Ah 420A

Каталошки бројB36
ПоларитетДесен
Капацитет44 Ah
Стартна моќ420 A(EN)
Должина175 mm
Висина190 mm
Ширина175 mm
Manufacturer: Varta

 

3750.00 ден

Предности:
- За сите класи на возила со средно и повисоко ниво на опрема
- Сигурна моќност, усовршена до совршенство
- Една од најпродаванатите акумулатори во светот
- Специјална PowerFrameR технологија за многу долг животен век
- Гаранција 30 месеци