Акумулатор Unibat Moto 9Ah (со одржување)

Каталошки бројCB9-B/SM
ПоларитетДесен
Капацитет9 Ah
Стартна моќ/
Должина135 mm
Висина139 mm
Ширина75 mm
Manufacturer: Unibat Italia

 

2100.00 ден

Unibat Moto- акумулатори за мотори со високи перформанси, отпорен е на вибрации и има долг животен век.

Made in Italy