Акумулатор Unibat Moto 8Ah (без одржување) (тесен)

Каталошки бројCT9B-BS
ПоларитетЛев
Капацитет8 Ah
Стартна моќ/
Должина150 mm
Висина105 mm
Ширина70 mm
Manufacturer: Unibat Italia

 

2700.00 ден

Unibat Moto- акумулатори за мотори со високи перформанси, отпорен е на вибрации и има долг животен век.

Made in Italy