Акумулатор Unibat Moto 8Ah (без одржување)

Каталошки бројCBTX9 BS
ПоларитетЛев
Капацитет8 Ah
Стартна моќ/
Должина150 mm
Висина105 mm
Ширина87 mm
Manufacturer: Unibat Italia

 

2100.00 ден

Unibat Moto- акумулатори за мотори со високи перформанси, отпорен е на вибрации и има долг животен век.

Made in Italy