Акумулатор Unibat Moto 8Ah (со одржување)

Каталошки бројCB7L-B2/SM
ПоларитетДесен
Капацитет8 Ah
Стартна моќ/
Должина135 mm
Висина133 mm
Ширина75 mm
Manufacturer: Unibat Italia

 

2050.00 ден

Unibat Moto- акумулатори за мотори со високи перформанси, отпорен е на вибрации и има долг животен век.

Made in Italy