Акумулатор Unibat Moto 8.6Ah (без одржување) (со поголема стартна моќ) Л+

Каталошки бројCTZ10SBS
ПоларитетЛев
Капацитет8.6 Ah
Стартна моќ/
Должина150 mm
Висина93 mm
Ширина87 mm
Manufacturer: Unibat Italia

 

2850.00 ден

Unibat Moto- акумулатори за мотори со високи перформанси, отпорен е на вибрации и има долг животен век.

Made in Italy