Акумулатор Unibat Moto 6Ah Л+ (без одржување)

Каталошки бројCBTX7А BS
ПоларитетЛев
Капацитет6 Ah
Стартна моќ/
Должина150 mm
Висина94 mm
Ширина87 mm
Manufacturer: Unibat Italia

 

1850.00 ден

Unibat Moto- акумулатори за мотори со високи перформанси, отпорен е на вибрации и има долг животен век.

Пред употреба потребно е да се формира акумулаторот, а потоа акумулаторот е херметички затворен и нема потреба од никакво одржување.