Акумулатор Unibat Moto 6Ah (без одржување)

Каталошки бројCBTX7L BS
ПоларитетДесен
Капацитет6 Ah
Стартна моќ/
Должина114 mm
Висина131 mm
Ширина71 mm
Manufacturer: Unibat Italia

 

1790.00 ден

Unibat Moto- акумулатори за мотори со високи перформанси, отпорен е на вибрации и има долг животен век.

Made in Italy