Акумулатор Unibat Moto 4Ah (без одржување)

Каталошки бројCBTX5L BS
ПоларитетДесен
Капацитет4 Ah
Стартна моќ/
Должина114 mm
Висина106 mm
Ширина71 mm
Manufacturer: Unibat Italia

 

1290.00 ден

Unibat Moto- акумулатори за мотори со високи перформанси, отпорен е на вибрации и има долг животен век.

Пред употреба потребно е да се формира акумулаторот, а потоа акумулаторот е херметички затворен и нема потреба од никакво одржување.