Акумулатор Unibat Moto 4Ah (со одржување)

Каталошки бројCB4L-B/SM
ПоларитетДесен
Капацитет4 Ah
Стартна моќ/
Должина120 mm
Висина92 mm
Ширина70 mm
Manufacturer: Unibat Italia

 

1150.00 ден

Unibat Moto- акумулатори за мотори со високи перформанси, отпорен е на вибрации и има долг животен век.

Made in Italy