Акумулатор Unibat Moto 3Ah (без одржување)

Каталошки бројCBTX4L BS
ПоларитетДесен
Капацитет3 Ah
Стартна моќ/
Должина114 mm
Висина86 mm
Ширина71 mm
Manufacturer: Unibat Italia

 

1150.00 ден

Unibat Moto- акумулатори за мотори со високи перформанси, отпорен е на вибрации и има долг животен век.

Made in Italy