Акумулатор Unibat Moto 19Ah (со одржување)

Каталошки бројCB16CLB
ПоларитетДесен
Капацитет19 Ah
Стартна моќ/
Должина175 mm
Висина175 mm
Ширина100 mm
Manufacturer: Unibat Italia

 

3400.00 ден

Unibat Moto- акумулатори за мотори со високи перформанси, отпорен е на вибрации и има долг животен век.

Made in Italy