Акумулатор Unibat Moto 6Ah (без одржување) (со поголема стартна моќ)

Каталошки бројCTZ7SBS
ПоларитетДесен
Капацитет6 Ah
Стартна моќ/
Должина113 mm
Висина105 mm
Ширина70 mm
Manufacturer: Unibat Italia

 

2300.00 ден

Unibat Moto- акумулатори за мотори со високи перформанси, отпорен е на вибрации и има долг животен век.

Made in Italy