Акумулатор Unibat Moto 18Ah (без одржување) (краток) Л+

Каталошки бројCBTX20 CH
ПоларитетЛев
Капацитет18 Ah
Стартна моќ/
Должина150 mm
Висина161 mm
Ширина87 mm
Manufacturer: Unibat Italia

 

4700.00 ден

Unibat Moto- акумулатори за мотори со високи перформанси, отпорен е на вибрации и има долг животен век.

Made in Italy