Акумулатор Unibat Moto 18Ah (без одржување)

Каталошки бројCBTX20L BS
ПоларитетДесен
Капацитет18 Ah
Стартна моќ/
Должина175 mm
Висина155 mm
Ширина87 mm
Manufacturer: Unibat Italia

 

4700.00 ден

Unibat Moto- акумулатори за мотори со високи перформанси, отпорен е на вибрации и има долг животен век.

Made in Italy