Акумулатор Unibat Moto 14Ah (со одржување)

Каталошки бројCB14L A2
ПоларитетДесен
Капацитет14 Ah
Стартна моќ/
Должина134 mm
Висина166 mm
Ширина89 mm
Manufacturer: Unibat Italia

 

3330.00 ден

Unibat Moto- акумулатори за мотори со високи перформанси, отпорен е на вибрации и има долг животен век.

Made in Italy