Акумулатор Unibat Moto 12Ah (без одржување) (тесен)

Каталошки бројCT14B BS
ПоларитетЛев
Капацитет12 Ah
Стартна моќ/
Должина152 mm
Висина145 mm
Ширина70 mm
Manufacturer: Unibat Italia

 

3600.00 ден

Unibat Moto- акумулатори за мотори со високи перформанси, отпорен е на вибрации и има долг животен век.

Made in Italy