Акумулатор Unibat Moto 12Ah (со одржување)

Каталошки бројCB12AL-A
ПоларитетДесен
Капацитет12 Ah
Стартна моќ/
Должина134 mm
Висина160 mm
Ширина80 mm
Manufacturer: Unibat Italia

 

2950.00 ден

Unibat Moto- акумулатори за мотори со високи перформанси, отпорен е на вибрации и има долг животен век.

Made in Italy