Акумулатор Rombat Tundra 100Ah 900A

Каталошки бројEA1000
ПоларитетДесен
Капацитет100 Ah
Стартна моќ900 A(EN)
Должина353 mm
Висина190 mm
Ширина175 mm

 

6050.00 ден

Предности :

- Оригинални акумулатори за Renault, Dacia, Nissan, Vw, Peugeot, Ford...

- 50% поголема стартна моќ

- 2 пати подолг животен век

- Докажана долга просечна трајност

- Идеален за високо опремени автомобили со моќни дизел и бензин(плин) мотори и многу дополнителна опрема

- Идеален за екстремни временски услови(многу ниски и високи температури) и интензивно градско возење

- Гаранција : 30 месеци