Акумулатор Rombat Start-Stop AGM 92Ah

Каталошки бројAGM92
ПоларитетДесен
Капацитет92 Ah
Стартна моќ850 A(EN)
Должина353 mm
Висина190 mm
Ширина175 mm
Manufacturer: Rombat

 

10400.00 ден
ROMBAT е еден од најголемите прозводители на СТАРТ-СТОП акумулатори во Европа и оригинален избор за DAIMLER, RENAULT, NISSAN, FORD, PEUGEOT, NISSAN...
✅Специјален програм на EFB акумулатори за возила СО и без старт-стоп систем
✅Многу долг животен век
✅Оригинални акумулатори во Daimler, Renault, Nissan, Dacia, Ford, Peugeot…
✅Најдобри цени на пазарот за старт-стоп акумулатори во Македонија
✅За моќни дизел и бензин мотори со многу опрема
✅Многу долг животен век
✅Гаранција : 30 месеци