Акумулатор Rombat Moto Conventional 8Ah 120A

Каталошки бројRB7B
ПоларитетДесен
Капацитет8 Ah
Стартна моќ120 A(EN)
Должина135 mm
Висина139 mm
Ширина75 mm
Manufacturer: Rombat

 

1450.00 ден

Rombat Moto Conventional- акумулатор за мотори, создаден за целосно да се задоволат сегашните потреби на пазарот за мотори.

- 12V модели со капацитет од 4Ah до 14Аh

- Гаранција од 6 месеци

- Неопходно е формирање пред првата употреба.