Акумулатор Rombat Moto Conventional 4Ah 60A

Каталошки бројRB4LB
ПоларитетДесен
Капацитет4 Ah
Стартна моќ60 A(EN)
Должина120 mm
Висина92 mm
Ширина70 mm
Manufacturer: Rombat

 

1150.00 ден

Rombat Moto Conventional- акумулатор за мотори, создаден за целосно да се задоволат сегашните потреби на пазарот за мотори.

- 12V модели со капацитет од 4Ah до 14Аh

- Гаранција од 6 месеци

- Неопходно е формирање пред првата употреба.