Акумулатор Rombat Moto Conventional 14Ah 145A

Каталошки бројRB14L-A2
ПоларитетДесен
Капацитет14 Ah
Стартна моќ145 A(EN)
Должина134 mm
Висина166 mm
Ширина89 mm
Manufacturer: Rombat

 

3150.00 ден

Rombat Moto Conventional- акумулатор за мотори, создаден за целосно да се задоволат сегашните потреби на пазарот за мотори.

- 12V модели со капацитет од 4Ah до 14Аh

- Гаранција од 6 месеци

- Неопходно е формирање пред првата употреба.