Акумулатор Rombat Moto Conventional 12Ah 170A

Каталошки бројRB12AL-A
ПоларитетДесен
Капацитет12 Ah
Стартна моќ170 A(EN)
Должина134 mm
Висина160 mm
Ширина80 mm
Manufacturer: Rombat

 

2550.00 ден

Rombat Moto Conventional- акумулатор за мотори, создаден за целосно да се задоволат сегашните потреби на пазарот за мотори.

- 12V модели со капацитет од 4Ah до 14Аh

- Гаранција од 6 месеци

- Неопходно е формирање пред првата употреба.