Акумулатор Rombat Moto Conventional 11Ah 160A

Каталошки бројRB10L-B
ПоларитетДесен
Капацитет11 Ah
Стартна моќ160 A(EN)
Должина135 mm
Висина145 mm
Ширина90 mm
Manufacturer: Rombat

 

2550.00 ден

Rombat Moto Conventional- акумулатор за мотори, создаден за целосно да се задоволат сегашните потреби на пазарот за мотори.

- 12V модели со капацитет од 4Ah до 14Аh

- Гаранција од 6 месеци

- Неопходно е формирање пред првата употреба.