Акумулатор Rombat Moto AGM 6Ah 90A Л+

Каталошки бројRBX7A-BS
ПоларитетЛев
Капацитет6 Ah
Стартна моќ90 A(EN)
Должина150 mm
Висина93 mm
Ширина87 mm
Manufacturer: Rombat

 

1690.00 ден

Rombat Moto AGM е технологија на производство на акумулатори со апсорбиран електролит (AGM), за мотори. Поседуваат многу поголема стартна моќ во споредба со конвенционалните акумулатори за мотори. Идеални се за поновите модели на мотори и за мотори со повеќе опрема.

Потребно е иницијално оформување, после кое не е потребно никакво одржување. Електролитот за почетно оформување се наоѓа внатре во пакувањето. По иницијалното формирање, акумулаторот е херметички затворен.

- Гаранција од 12 месеци