Акумулатор Marathon AGM 70Ah L-XL

Каталошки бројXL12V70
ПоларитетЛев
Капацитет70 Ah
Стартна моќ
Должина262 mm
Висина223 mm
Ширина172 mm

 

11500.00 ден

EXIDE Marathon XL AGM vrla батерии за упс системи, инвалидски колички  машини за чистење подови и друго