Акумулатор IntAct YTX5L-bs, 12V 4Ah

Каталошки бројYTX5L-BS
ПоларитетЛев
Капацитет4 Ah
Стартна моќ50 A(EN)
Должина113 mm
Висина105 mm
Ширина70 mm

 

1300.00 ден

IntAct moto AGM се специјално дизајнирани мото акумулатори без одржување со зголемена стартна моќ, за најновите мотори, по супер цена и најголем број на модели за сите мотори на пазарот

ГАРАНЦИЈА : 12 месеци - ЕДИНСТВЕНО

Предности :
- Специјална АГМ врла технологија за долг животен век 
- Без никакво одржување
- Зголемена стартна моќ
- ОЕМ, Оригинален фабрички акумулатор во Bmw, Suzuki, Yamaha, Ducati...
- Гаранција : 12 месеци