Акумулатор IntAct CB4L-B, 12V 4Ah

Каталошки бројCB4L-B
ПоларитетЛев
Капацитет4 Ah
Стартна моќ20 A(EN)
Должина120 mm
Висина92 mm
Ширина70 mm

 

1200.00 ден

IntAct Classic се одлични мото акумулатори за нормална употреба со долг животен век и многу избор на димензии

Предности : 
- Долг животен век
- Одличен однос квалитет-цена
- Гаранција : 6 месеци