Акумулатор IntAct YTX4L-bs, 12V 3Ah

Каталошки бројYTX4L-BS
ПоларитетДесен
Капацитет3 Ah
Стартна моќ50 A(EN)
Должина113 mm
Висина86 mm
Ширина70 mm

 

1150.00 ден

IntAct moto AGM се специјално дизајнирани мото акумулатори без одржување со зголемена стартна моќ, за најновите мотори, по супер цена и најголем број на модели за сите мотори на пазарот

ГАРАНЦИЈА : 12 месеци - ЕДИНСТВЕНО

Предности :
- Специјална АГМ врла технологија за долг животен век 
- Без никакво одржување
- Зголемена стартна моќ
- ОЕМ, Оригинален фабрички акумулатор во Bmw, Suzuki, Yamaha, Ducati...
- Гаранција : 12 месеци