Акумулатор IntAct YTX7L-bs, 12V 6Ah

Каталошки бројYTX7L-BS
ПоларитетДесен
Капацитет6 Ah
Стартна моќ80 A(EN)
Должина114 mm
Висина131 mm
Ширина71 mm

 

1700.00 ден

IntAct moto AGM се специјално дизајнирани мото акумулатори без одржување со зголемена стартна моќ, за најновите мотори, по супер цена и најголем број на модели за сите мотори на пазарот

ГАРАНЦИЈА : 12 месеци - ЕДИНСТВЕНО

Предности :
- Специјална АГМ врла технологија за долг животен век 
- Без никакво одржување
- Зголемена стартна моќ
- ОЕМ, Оригинален фабрички акумулатор во Bmw, Suzuki, Yamaha, Ducati...
- Гаранција : 12 месеци