Акумулатор IntAct LITHIUM LFP9 12.8V, 36Wh

Каталошки бројLFP9
ПоларитетДесен/Лев/двоен
Капацитет36Wh
Стартна моќ180 A(EN)
Должина134 mm
Висина92 mm
Ширина65 mm

 

6200.00 ден

За прв пат на пазарот во Македонија  
LIFePo4 ЛИТИУМСКИ батерии за мотори

Специјална  литиумска батерија за најновите мотори каде секој грам и милиметар се важни

Предности :
- 5 пати подолг животен век од сите други акумулатори
- 85% намалени димензии и тежина
- Можност за монтирање во било која положба
- Двојни изводи +- за монтирања
- Можност за многу длабоко празнење
- Се користи во МОТОGP шампионатот кај спортските мотори каде брзината е најважна
- Гаранција - 12 месеци