Акумулатор IntAct LITHIUM LFP7 12V, 24Wh

Каталошки бројLFP7
ПоларитетДесен/Лев/двоен
Капацитет240Wh
Стартна моќ120 A(EN)
Должина107 mm
Висина85 mm
Ширина56 mm

 

5100.00 ден

За прв пат на пазарот во Македонија  
LIFePo4 ЛИТИУМСКИ батерии за мотори

Специјална  литиумска батерија за најновите мотори каде секој грам и милиметар се важни

Предности :
- 5 пати подолг животен век од сите други акумулатори
- 85% намалени димензии и тежина
- Можност за монтирање во било која положба
- Двојни изводи +- за монтирања
- Можност за многу длабоко празнење
- Се користи во МОТОGP шампионатот кај спортските мотори каде брзината е најважна
- Гаранција - 12 месеци