Акумулатор IntAct IG 51913 GEL 21Ah 12V, BMW

Каталошки бројIG 51913, BMW
ПоларитетДесен
Капацитет21 Ah
Стартна моќ300 A(EN)
Должина181 mm
Висина175 mm
Ширина126 mm

 

5200.00 ден

IntAct moto GEL се специјално дизајнирани мото акумулатори без одржување со зголемена стартна моќ, за најновите мотори, по супер цена и најголем број на модели за сите мотори на пазарот

ГАРАНЦИЈА : 12 месеци - ЕДИНСТВЕНО

Предности :
- Специјална GEL технологија за долг животен век 
- Без никакво одржување
- Зголемена стартна моќ
- ОЕМ, Оригинален фабрички акумулатор во Bmw, Suzuki, Yamaha, Ducati...
- Гаранција : 12 месеци