Акумулатор IntAct CB14-А2, 12V 14Ah

Каталошки бројCB14-А2
ПоларитетЛев
Капацитет14 Ah
Стартна моќ140 A(EN)
Должина135 mm
Висина167 mm
Ширина91 mm

 

3200.00 ден

IntAct Classic се одлични мото акумулатори за нормална употреба со долг животен век и многу избор на димензии

Предности : 
- Долг животен век
- Одличен однос квалитет-цена
- Гаранција : 6 месеци