Акумулатор IntAct AGM YTZ7S-bs, 12V 6Ah

Каталошки бројYTZ7S-BS
ПоларитетЛев
Капацитет6 Ah
Стартна моќ80 A(EN)
Должина113 mm
Висина105 mm
Ширина70 mm

 

1700.00 ден

IntAct moto AGM се специјално дизајнирани мото акумулатори без одржување со зголемена стартна моќ, за најновите мотори, по супер цена и најголем број на модели за сите мотори на пазарот

ГАРАНЦИЈА : 12 месеци - ЕДИНСТВЕНО

Предности :
- Специјална АГМ врла технологија за долг животен век 
- Без никакво одржување
- Зголемена стартна моќ
- ОЕМ, Оригинален фабрички акумулатор во Bmw, Suzuki, Yamaha, Ducati...
- Гаранција : 12 месеци