Акумулатор IntAct AGM YTZ14S-bs, 12V 11.5Ah

Каталошки бројYTZ14S-BS
ПоларитетЛев
Капацитет11.5 Ah
Стартна моќ140 A(EN)
Должина150 mm
Висина110 mm
Ширина88 mm

 

3300.00 ден

IntAct moto AGM се специјално дизајнирани мото акумулатори без одржување со зголемена стартна моќ, за најновите мотори, по супер цена и најголем број на модели за сите мотори на пазарот

ГАРАНЦИЈА : 12 месеци - ЕДИНСТВЕНО

Предности :
- Специјална АГМ врла технологија за долг животен век 
- Без никакво одржување
- Зголемена стартна моќ
- ОЕМ, Оригинален фабрички акумулатор во Bmw, Suzuki, Yamaha, Ducati...
- Гаранција : 12 месеци