Акумулатор IntAct AGM YTZ10S-bs, 12V 8.5Ah

Каталошки бројYTZ10S-BS
ПоларитетЛев
Капацитет8.5 Ah
Стартна моќ120 A(EN)
Должина150 mm
Висина93 mm
Ширина87 mm

 

2400.00 ден

IntAct moto AGM се специјално дизајнирани мото акумулатори без одржување со зголемена стартна моќ, за најновите мотори, по супер цена и најголем број на модели за сите мотори на пазарот

ГАРАНЦИЈА : 12 месеци - ЕДИНСТВЕНО

Предности :
- Специјална АГМ врла технологија за долг животен век 
- Без никакво одржување
- Зголемена стартна моќ
- ОЕМ, Оригинален фабрички акумулатор во Bmw, Suzuki, Yamaha, Ducati...
- Гаранција : 12 месеци