Акумулатор IntAct AGM YTX30L-bs, 12V 30Ah

Каталошки бројYTX30L-BS
ПоларитетДесен
Капацитет30 Ah
Стартна моќ360 A(EN)
Должина166 mm
Висина175 mm
Ширина126 mm

 

7300.00 ден

IntAct moto AGM се специјално дизајнирани мото акумулатори без одржување со зголемена стартна моќ, за најновите мотори, по супер цена и најголем број на модели за сите мотори на пазарот

ГАРАНЦИЈА : 12 месеци - ЕДИНСТВЕНО

Предности :
- Специјална АГМ врла технологија за долг животен век 
- Без никакво одржување
- Зголемена стартна моќ
- ОЕМ, Оригинален фабрички акумулатор во Bmw, Suzuki, Yamaha, Ducati...
- Гаранција : 12 месеци