Акумулатор IntAct AGM YTX20L-bs, 12V 18Ah

Каталошки бројYTX20-BS
ПоларитетДесен
Капацитет18 Ah
Стартна моќ280 A(EN)
Должина175 mm
Висина155 mm
Ширина87 mm

 

4450.00 ден

IntAct moto AGM се специјално дизајнирани мото акумулатори без одржување со зголемена стартна моќ, за најновите мотори, по супер цена и најголем број на модели за сите мотори на пазарот

ГАРАНЦИЈА : 12 месеци - ЕДИНСТВЕНО

Предности :
- Специјална АГМ врла технологија за долг животен век 
- Без никакво одржување
- Зголемена стартна моќ
- ОЕМ, Оригинален фабрички акумулатор во Bmw, Suzuki, Yamaha, Ducati...
- Гаранција : 12 месеци