Акумулатор IntAct AGM YTX14-bs, 12V 12Ah

Каталошки бројYTX14-BS
ПоларитетЛев
Капацитет12 Ah
Стартна моќ140 A(EN)
Должина150 mm
Висина145 mm
Ширина87 mm

 

3200.00 ден

IntAct moto AGM се специјално дизајнирани мото акумулатори без одржување со зголемена стартна моќ, за најновите мотори, по супер цена и најголем број на модели за сите мотори на пазарот

ГАРАНЦИЈА : 12 месеци - ЕДИНСТВЕНО

Предности :
- Специјална АГМ врла технологија за долг животен век 
- Без никакво одржување
- Зголемена стартна моќ
- ОЕМ, Оригинален фабрички акумулатор во Bmw, Suzuki, Yamaha, Ducati...
- Гаранција : 12 месеци